WORCESTER BARN
1/18

Our clients had lived in this barn conversion for a number of years but had not had time to update it.
The layout was slightly awkward and the entrance to the property was not obvious. There were dark terracotta floor tiles and a large amount of pine throughout.
On the ground floor we remodelled the layout to create a clear entrance, large open plan kitchen-dining room, utility room, boot room and small bathroom. 
We then replaced the floor tiles, decorated throughout and introduced a new colour palette and lighting scheme. 
In the master bedroom on the first floor, walls and a mezzanine ceiling were removed to enable the ceiling height to be enjoyed. New bespoke cabinetry was installed and again a new lighting scheme and colour palette introduced.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Houzz Icon

07766 230650 or 07969 936206                          office@completion-group.com

© 2018 by Completion Ltd
Privacy Policy