MONTPELLIER SPA ROAD

Overlooking a beautiful park in central Cheltenham, this apartment was totally re-designed, in order to accommodate a client's wheelchair. 

Doorways were widened and sliding doors installed, to make this single level living as comfortable and easy to move around as possible, while still providing an elegant home. 

 

Built-in cabinetry was key in this apartment to maximise storage.
The kitchen, although bijou, incorporates clever, slim larder storage hidden behind antique mirrored doors.

And the old utility in the hallway was reconfigured to create a separate study / office space.

 

Beautiful Gucci wallpaper provides a statement piece on the Master Bedroom wardrobe doors and also disguises the cabinetry hidden behind. And the Master Bathroom features a walk-in combined bath and shower area, with beautiful Carrara marble on the walls. 

 

As a finishing touch, bespoke rugs were designed to compliment a number of rooms within the apartment.